Sportingbet Αξιολόγηση | στοίχημα, στοίχημα live και στοίχημα προγνωστικά δωρεάν

Βαθμολογία: 97/100

 • Πολλές επιλογές κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων
 • Ταχύτητα και λειτουργικότητα τόσο της desktop όσο και της mobile έκδοσης
 • Πρόγραμμα ανταμοιβής* με σημαντικές επιβραβεύσεις
 • Πριμ 5% και επιστροφή* στοιχήματος σε επιλεγμένους αγώνες καθημερινά
 • Άριστη επικοινωνία και επαγγελματισμός από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών
 • Εξαιρετική πλατφόρμα ζωντανού στοιχήματος

ΕΓΓΡΑΦΗ

Sportingbet Αξιολόγηση | στοίχημα, στοίχημα live και στοίχημα προγνωστικά δωρεάν

Η Sportingbet είναι μια στοιχηματική ιστοσελίδα που έχει γράψει ιστορία στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα. Ουσιαστικά μιλάμε για μία από τις πιο παλιές ιστοσελίδες του χώρου που έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο και πιθανότατα την παλαιότερη που απευθύνθηκε στο ελληνικό κοινό, στην ελληνική γλώσσα και με ελληνική υποστήριξη πελατών. Αυτό έγινε πολύ πριν πραγματοποιηθεί η ρύθμιση της ελληνικής αγοράς.

Η εταιρία που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα ιδρύθηκε το 1998 και η ανάπτυξη που είχε μέσα στις επόμενες 2 δεκαετίες υπήρξε τεράστια. Μάλιστα από πολύ νωρίς κατάφερε να εισάγει την μετοχή της στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου, κάτι που έγινε το 2001. Το 2013 ήταν μια κομβική χρονιά για την μάρκα, καθώς εξαγοράστηκε από την GVC Holdings, η οποία δύο χρόνια αργότερα, το 2015, εξαγόρασε και την BWin. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους επιχειρήσεων στον τομέα των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο, με τζίρο δισεκατομμυρίων.

Η Sportingbet λειτουργεί απολύτως νόμιμα στην Ελλάδα, καθώς είναι μία από τις πλατφόρμες που έχουν εξασφαλίσει νόμιμη άδεια λειτουργίας μέσω του διαδικτύου στη χώρα. Την ιστοσελίδα διαχειρίζεται η Sporting Odds Limited, που έχει κανονικά ελληνικό ΑΦΜ και η λειτουργία της οποίας εντάσσεται στον νόμο περι τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο ν. 4002/2011. Η εταιρία ελέγχεται από την ελληνική Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

Αδειοδότηση UKGC
Αθλήματα 36
στοίχημα live
Στατιστικά
εφαρμογή
Μέθοδοι Πληρωμής
Εξυπηρέτηση τηλεφωνο, email, live chat

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Sportingbet

Σας παρουσιάζουμε συνοπτικά τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία της Sportingbet παρακάτω. Σας προτείνουμε φυσικά να διαβάσετε όλο το άρθρο της ανάλυσής μας, καθώς εξηγούμε πιο αναλυτικά τι συμβαίνει με όλα αυτά τα σημεία που έχουμε καταγράψει υπέρ ή κατά.

 • Πολλές επιλογές κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων
 • Ταχύτητα και λειτουργικότητα τόσο της desktop όσο και της mobile έκδοσης
 • Πρόγραμμα ανταμοιβής* με σημαντικές επιβραβεύσεις
 • Πριμ 5% και επιστροφή* στοιχήματος σε επιλεγμένους αγώνες καθημερινά
 • Άριστη επικοινωνία και επαγγελματισμός από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών
 • Εξαιρετική πλατφόρμα ζωντανού στοιχήματος
 • Δεν υποστηρίζονται οι επιλογές των ασιατικών χάντικαπ
 • Απουσιάζουν οι αγώνες με μηδενική γκανιότα
 • Δεν υπάρχει η επιλογή πονταρίσματος στα κόρνερ στο ζωντανό στοίχημα

Ιστοσελίδα και εφαρμογή για κινητά – λειτουργικότητα

Η Sportingbet αρέσκεται στο να αλλάζει και να ανανεώνει την ιστοσελίδα της κάθε τόσο, ανταποκρινόμενη έτσι στις ανάγκες μιας δυναμικής αγοράς που συνεχώς εξελίσσεται. Η τελευταία τέτοια ενημέρωση έγινε το 2017, με την ολική ανακατασκευή της ιστοσελίδας, κάτι που προσέφερε τελικά καλύτερη πλοήγηση στους παίκτες του στοιχήματος, καλύτερη τοποθέτηση του υλικού και των πληροφοριών και αυξημένη ταχύτητα στην πλοήγηση και στις επιλογές σε σχέση με το παρελθόν.

Με την τελευταία αυτή ανανέωση, αύξησε παράλληλα το πλήθος των προσφερόμενων στοιχηματικών προς τους παίκτες, προσθέτοντας κυρίως συνδυαστικές επιλογές (build a bet), όπου πχ. ο παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει στην ίδια επιλογή διαφορετικά γεγονότα του ίδιου αγώνα, όπως είναι ο νικητής αγώνα μαζί με under ή το γκολ-γκολ μαζί με over κλπ.

Η Sportingbet διαθέτει μια εξειδικευμένη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με Android και iOS  που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε. Η εφαρμογή είναι πολύ χρηστική, ωστόσο η Sportingbet διαθέτει παράλληλα μια ακόμη ειδική έκδοση της ιστοσελίδας της για κινητά και φορητές συσκευές, η οποία εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες και τους περιορισμούς που έχουν οι συγκεκριμένες συσκευές. Μπορούμε να πούμε πως υποστηρίζονται όλες οι λειτουργίες τις οποίες θα βρείτε και στην ιστοσελίδα, εάν χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή (desktop έκδοση).

Όλες οι επιλογές πραγματοποιούνται με απλά πατήματα στην οθόνη και οι περιπτώσεις στις οποίες ο χρήστης είναι αναγκασμένος να πληκτρολογήσει κάτι είναι πολύ περιορισμένες. Όλα αυτά κάνουν τις εφαρμογές αλλά και την ειδική έκδοση της Sportingbet για κινητά και φορητές συσκευές μια εξαιρετική επιλογή για όσους βρίσκονται συνεχώς στον δρόμο, μακριά από το σπίτι και τον σταθερό υπολογιστή ή το λάπτοπ τους.

Θα θέλαμε επίσης να αναφέρουμε λίγα λόγια για την πλατφόρμα του ζωντανού στοιχήματος. Πρόκειται για μια εξαιρετική υλοποίηση, που προσφέρει πολλές δυνατότητες στους παίκτες. Στην πλατφόρμα θα βρείτε πάρα πολλούς από τους αγώνες να μεταδίδονται ζωντανά με εικόνα βίντεο και ήχο. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά στατιστικά για τον υπό εξέλιξη αγώνα, που σας βοηθούν να έχετε μια πιο σφαιρική εκτίμηση των δεδομένων πριν στοιχηματίσετε. Το πλήθος των προσφερόμενων αγορών είναι πολύ μεγάλο και γενικά η απόκριση της πλατφόρμας στις επιλογές του παίκτη είναι εξαιρετική. Πρόκειται για μια από τις πιο πλήρεις και φιλικές πλατφόρμες για live betting που έχουμε δει.

Κάλυψη στοιχημάτων και ποιότητα των αποδόσεων

Η ιστοσελίδα της Sportingbet αποτελεί μια καλή επιλογή ως μια γενική ιστοσελίδα διαδικτυακού στοιχήματος, που δεν εξειδικεύεται συγκεκριμένα σε έναν τύπο αγωγών ή σε συγκεκριμένα αθλήματα. Αυτό την κάνει μια εξαιρετική επιλογή για το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών, που ασχολούνται γενικά με το στοίχημα, παίζοντας σε όλες τις διοργανώσεις και τα αθλήματα, χωρίς κάποια συγκεκριμένη εξειδίκευση. Ως εκ τούτου, στην ιστοσελίδα της Sportingbet θα βρείτε περισσότερα από 30 αθλήματα και γεγονότα στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε. Οι επιλογές κυμαίνονται από τις πιο κλασικές, όπως είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το τένις και φτάνουν έως άγνωστα αθλήματα για τους περισσότερους Έλληνες, όπως για παράδειγμα το softball, οι κυνοδρομίες, το κρίκετ, το φούτσαλ κλπ. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως ένα από τα θετικά στοιχεία της Sportingbet είναι το εύρος των γεγονότων που προσφέρονται στους παίκτες για στοίχημα, πέρα από τα αθλητικά γεγονότα. Πιο συγκεκριμένα, στις επιλογές της Sportingbet υπάρχουν γεγονότα που σχετίζονται με την παγκόσμια πολιτική,  ή με το lifestyle.

Όσον αφορά τώρα τις αποδόσεις, μπορούμε να πούμε πως στην Sportingbet σίγουρα δεν θα βρείτε τις υψηλότερες της αγοράς, αλλά κατά μέσο όρο κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο. Μπορεί κάποια άλλη ιστοσελίδα να προσφέρει για παράδειγμα καλύτερες αποδόσεις στο μπάσκετ ή σε κάποιο άλλο άθλημα ή αγορά, ωστόσο στην Sportingbet δεν υπάρχουν οι μεγάλες διακυμάνσεις που παρατηρούνται αλλού, δηλαδή με υψηλές αποδόσεις σε κάποιες αγορές και με πολύ χαμηλές σε άλλες. Υπάρχει κατά κύριο λόγο μια ομοιομορφία, με κάπως σταθερά επίπεδα, που κυμαίνονται ωστόσο πάνω από τον μέσο όρο των περισσότερων εταιριών του χώρου.

Αναφορικά τώρα με τις στοιχηματικές αγορές που υπάρχουν διαθέσιμες, κι εδώ το πλήθος είναι μεγάλο, ωστόσο δεν είναι το μεγαλύτερο που θα βρει κανείς. Μια σημαντική έλλειψη που πρέπει να επισημάνουμε είναι αυτή της απουσίας του ασιατικού χάντικαπ, άλλο ένα γεγονός που δείχνει πως πρόκειται για μια ιστοσελίδα στοιχήματος γενικού προσανατολισμού και όχι εξειδικευμένη. Εντάξει, το ποσοστό των παικτών που ασχολείται με το ασιατικό χάντικαπ είναι περιορισμένο, ωστόσο οφείλουμε να αναφέρουμε την έλλειψη αυτή, μαζί με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια με 0% γκανιότα, όπως βλέπουμε σε πολλές άλλες περιπτώσεις άλλων εταιριών.

Ωστόσο η ιστοσελίδα της Sportingbet αποζημιώνει ουσιαστικά τους παίκτες με τα όσα προσφέρει. Υπάρχουν δεκάδες έως και εκατοντάδες επιλογές σε κάθε αγώνα, ακόμη και στους λιγότερο δημοφιλείς, από χαμηλά ή μη δημοφιλή αθλήματα και πρωταθλήματα. Είναι παράλληλα εξαιρετικό το γεγονός ότι μπορεί κανείς με το build a bet*  που προσφέρει η εταιρεία, να συνδυάσει πολλαπλά γεγονότα στον ίδιο αγώνα, κάτι που αλλού απλά δεν είναι εφικτό, δημιουργώντας έναν σημαντικό περιορισμό.

Αν σκέφτεστε πως τα combo bets δεν είναι για τους πολλούς ξανασκεφτείτε το, γιατί κάπως έτσι το βλέπαμε κι εμείς στην αρχή που δεν τα είχαμε συνηθίσει, όμως πλέον τα θεωρούμε υπερπολύτιμα. Τα combo bets στον ίδιο αγώνα προσφέρουν νέες μοναδικές και πολύ αποδοτικές επιλογές. Για παράδειγμα, στην περίπτωση που κάποιος ποντάρει σε γκολ-γκολ, θα έχει παρατηρήσει πως τις περισσότερες φορές, όταν κερδίζεται το στοίχημα, το αποτέλεσμα είναι παράλληλα και over, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι άλλο ένα γκολ από οποιαδήποτε ομάδα. Ο συνδυασμός λοιπόν του γκολ-γκολ και over στον ίδιο αγώνα, όχι μόνο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή που ανεβάζει την απόδοση του σημείου, αλλά είναι ταυτόχρονα και πολύ πιθανός. Εάν κάτσετε και δείτε λίγο τις προσφερόμενες επιλογές του build a bet θα διαπιστώσετε πως ανοίγεται ένας νέος κόσμος επιλογών, που πραγματικά είναι αποδοτικές για τον παίκτη, χωρίς να είναι τόσο εξεζητημένες.

Προωθητικές ενέργειες και πληροφορίες προσφορών* για υπάρχοντες παίκτες

Η Sportingbet είναι παραδοσιακά ένα brand που επιβραβεύει τους παίκτες που παίζουν στην πλατφόρμα της. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια δημιούργησε εδώ και αρκετά χρόνια ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Η στοιχηματική ιστοσελίδα της Sportingbet εκτός του προγράμματος ανταμοιβής* διαθέτει και σταθερές προσφορές προς όλους τους παίκτες όπως είναι το πριμ 5%*, η επιστροφή στοιχήματος* στις μεγάλες διοργανώσεις και η επιστροφή στοιχήματος* εάν ο αγώνας λήξει 0-0. Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτές και για άλλες προσφορές* μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη ενότητα, μέσω του προσωπικού σας στοιχηματικού λογαριασμού στην Sportingbet.

Σημειώστε πως όλες οι προσφορές και το πρόγραμμα ανταμοιβής* προσφέρονται με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα της Sportingbet.

Επιλογές πληρωμών / Τραπεζικές καταθέσεις και πληροφορίες για αναλήψεις

Οι επιλογές κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων στην Sportingbet είναι ικανές να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών παικτών του στοιχήματος. Είναι γεγονός πως η Sportingbet έχει ρίξει μεγάλο βάρος στον τομέα αυτόν, προσέχοντας να μην ταλαιπωρεί τους παίκτες με μεγάλες καθυστερήσεις, καθώς και προμήθειες ή χρεώσεις στις συναλλαγές. Στην ιστοσελίδα της εταιρίας δίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες των ελληνικών και ξένων τραπεζών και πιστωτικών οργανισμών VISA, Mastercard, Maestro.

Παράλληλα υποστηρίζονται και τα μεγάλα διεθνή ηλεκτρονικά «πορτοφόλια» Skrill και Neteller, αλλά και το ελληνικό Viva Wallet, το οποίο γίνεται όλο και πιο χρηστικό και δημοφιλές στους Έλληνες παίκτες του διαδικτυακού στοιχήματος. Εάν είστε πιο παραδοσιακός τύπος, θα χαρείτε να μάθετε πως υποστηρίζονται πλήρως οι καταθέσεις και με PaysafeCard αλλά και τα τραπεζικά εμβάσματα. Όλες οι καταθέσεις χρημάτων πραγματοποιούνται στιγμιαία, με εξαίρεση τα τραπεζικά εμβάσματα τα οποία χρειάζονται 2-3 εργάσιμες για την ολοκλήρωση της μεταφοράς.

Οι αναλήψεις είναι και αυτές πολύ γρήγορες. Από την στιγμή που θα στείλετε το αίτημά σας στην ιστοσελίδα, κατά μέσο όρο αυτή θα έχει ολοκληρωθεί σε λιγότερες από 6 ώρες με μέγιστο τη 1 ημέρα εάν πρόκειται για κάρτες και τις 2-3 εργάσιμες και πάλι εάν μιλάμε για πληρωμή μέσω τραπέζης. Οι καθυστερήσεις που καταγράφονται όταν οι πληρωμές γίνονται μέσω τραπέζης δεν οφείλονται στην Sportingbet αλλά στο διεθνές τραπεζικό σύστημα και είναι τυπικές για όλες τις τράπεζες και όλες τις συναλλαγές.

Εξυπηρέτηση πελατών, ασφάλεια και αξιοπιστία

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι ένα από τα ισχυρά σημεία της στοιχηματικής ιστοσελίδας. Η Sportingbet σας δίνει την ευκαιρία να συνομιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπό της μέσω τηλεφώνου, καλώντας από σταθερό στο 00800 1809 2043798 (χωρίς χρέωση) και από κινητό στο 211 1980949.

Φυσικά η επικοινωνία γίνεται στα ελληνικά, εκτός εάν για κάποιον λόγο θέλετε να μιλήσετε με κάποιον ξενόγλωσσο εκπρόσωπο, το οποίο αποτελεί και αυτό εφικτή επιλογή. Οι τηλεφωνικές κλήσεις πραγματοποιούνται γρήγορα, με πολύ μικρή αναμονή και το ίδιο ισχύει και για την γραπτή εξυπηρέτηση. Θα σας προτείναμε να επικοινωνήσετε πρώτα μέσω του live chat που προσφέρει η Sportingbet ή εάν πρόκειται για κάτι πολύπλοκο που πρέπει να εξηγήσετε αναλυτικά, να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο του email. Σε κάθε περίπτωση οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών της Sportingbet προσφέρονται 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, ανεξάρτητα από Σαββατοκύριακα και αργίες.

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή κάποιο πρόβλημα με την εγγραφή σας, φροντίστε να διαβάσετε τα συχνά ερωτήματα και απαντήσεις, που ενδεχομένως να σας βοηθήσουν, χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω επικοινωνία.

Η αξιοπιστία της πλατφόρμας είναι αδιαμφισβήτητη. Εδώ και 20 χρόνια η εταιρία έχει δείξει πως σέβεται τους πελάτες της και δεν προσπαθεί να τους κοροϊδέψει. Η ασφάλεια είναι και αυτή εξασφαλισμένη, καθώς η Sportingbet είναι ένα Global Brand με εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες, που τοποθετεί την ασφάλεια πάνω απ’ όλα, χρησιμοποιώντας προηγμένα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και άλλες τεχνικές ασφαλείας. Παράλληλα, όλες οι χρηματικές συναλλαγές πραγματοποιούνται από τρίτους (μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τράπεζες) που έχουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Συνεπώς, δεν έχετε να φοβάστε καθόλου για την ασφάλεια των χρημάτων σας.

Πλεονεκτήματα της Sportingbet

Η ιστοσελίδα της Sportingbet διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν οι Έλληνες και οι ξένοι παίκτες του αθλητικού στοιχήματος, τόσο για να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία, όσο και για να μεγιστοποιήσουν τις νίκες τους όσο το δυνατόν περισσότερο.

Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που ανταποκρίνεται ταχύτατα στις επιλογές του παίκτη, είτε αυτός χρησιμοποιεί τον υπολογιστή του είτε κάποια φορητή συσκευή, ενώ το περιεχόμενο είναι ξεκάθαρο και οι πολλές επιλογές που προσφέρονται δεν προκαλούν «πονοκέφαλο». Μας αρέσει ιδιαίτερα η επιλογή του Build a Bet*, τo οποίo δημιουργεί μια νέα διάσταση στο στοίχημα με τον συνδυασμό γεγονότων του ίδιου αγώνα, αλλά και η λειτουργικότητα του συστήματος Cash Out*, με το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε οποιοδήποτε στοίχημά σας ανά πάσα στιγμή, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Φαίνεται επιπλέον εμπράκτως, μέσω του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν τα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών και πληρωμών πως πρόκειται για μια στοιχηματική ιστοσελίδα που τοποθετεί ψηλά τις ανάγκες του κάθε παίκτη και φροντίζει να τον εξυπηρετήσει και να τον ικανοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Τέλος, το πρόγραμμα επιβράβευσης* και γενικότερα οι πολλές προσφορές* προσθέτουν και αυτά στη συνολικά καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, που το κάνει πιο ελκυστικό και διασκεδαστικό συνάμα.

Συμπέρασμα

Η Sportingbet είναι μια ιστοσελίδα κολοσσός στο διαδικτυακό στοίχημα παγκοσμίως και η πρώτη που έκανε την εμφάνισή της στην Ελλάδα πριν από 2 δεκαετίες. Το γεγονός πως βρίσκεται συνεχώς στην κορυφή όσον αφορά τη δημοτικότητα αλλά και την επιτυχία δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Η Sportingbet είναι μια  ιστοσελίδα που απευθύνεται σε όλους τους παίκτες και είναι ιδανική σίγουρα για τους νέους παίκτες, καθώς είναι πολύ φιλική για τον χρήστη και δεν εξειδικεύεται με εξεζητημένες επιλογές. Συνεπώς, είναι μια επιλογή για όλους και όχι μια επιλογή μόνο για τους ειδικούς του στοιχήματος.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας