Πρώην Αγγλία αστέρι χαρακτηρίζει την επιλογή της ομάδας του Σάουθγκεϊτ ως «σύγχυση»

Ένας πρώην παίκτης της Αγγλίας σχολίασε την επιλογή ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο πρώην διεθνής διεθνής Shaun Wright-Phillips επέλεξε την ομάδα του Gareth Southgate για το Euro 2020. Πιστεύει ότι όλες οι αποφάσεις που λαμβάνονται από το gaffer μέχρι στιγμής είναι «συγκεχυμένες».

Αρχικά, το Σάουθγκεϊτ επέλεξε τέσσερις δεξιές πλάτες, δηλαδή τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, τον Ρις Τζέιμς, τον Κίραν Τρίπιερ και τον Κάιλ Γουόκερ. Αποφάσισε να διαλέξει αυτούς τους φτερωτούς πάνω από τις επιλογές του κέντρου όπως ο Τζέιμς Γουόρντ-Πράουζ και ο Τζέσι Λίγκαρντ.

Αλλά για την ατυχία του Αλεξάντερ-Άρνολντ, ένας τραυματισμός τον έβγαλε από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Και το Σάουθγκεϊτ πήγε για τον Μπεν Γουάιτ του Μπράιτον ως αντικαταστάτη αντί για άλλες καλύτερες εναλλακτικές λύσεις.

«Όταν είδα την ομάδα με τέσσερις δεξιές πλάτες, ήταν αρκετά συγκεχυμένη, για να είμαι ειλικρινής», δήλωσε ο Wright-Phillips στο SBK Αθλητικό Στοίχημα. «Καταλαβαίνω γιατί το κάνει αλλά ταυτόχρονα νιώθω ότι άνθρωποι σαν τον Γουόρντ-Πράους και τον Τζέσι άξιζαν ένα μέρος για να ισορροπήσουν την ομάδα.»

«Προφανώς δεν είμαι το άτομο που θα πάρει αυτή την απόφαση, αλλά αυτή ήταν η μόνη έκπληξη για μένα. Νομίζω ότι αυτό που είναι εκπληκτικό σε αυτή την ομάδα, ειδικά στο μπροστινό μέρος πέντε ή έξι, μπορούν όλοι να έχουν αντίκτυπο από τον πάγκο, έτσι αισθάνομαι ότι θα υπάρξει μια μικρή περιστροφή. Νομίζω ότι το Σάουθγκεϊτ έχει ένα ωραίο πρόβλημα στα χέρια του.