Ο Telles αντανακλά την πρώτη του σεζόν στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο αριστερός-πίσω δεν μπορούσε να απολαύσει τόσο χρόνο παιχνιδιού όσο θα περίμενε λόγω της αναζωογόνησης του Luke Shaw.

Ο Alex Telles είναι ικανοποιημένος με την πρώτη του σεζόν στην Manchester United, λέγοντας ότι «έμαθε πολλά» και «αναπτύχθηκε ως παίκτης».

Η Man United πλήρωσε την Porto 15εκ. ευρώ για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες της Telles, η οποία υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους 20 Άγγλους πρωταθλητές, με δυνατότητα να παρατείνει τη διαμονή του για ένα επιπλέον έτος.

Η διεθνής Βραζιλία περιορίστηκε σε μόλις 16 εκκινήσεις και κατάφερε μόνο 24 εμφανίσεις σε όλους τους διαγωνισμούς για την πλευρά του Ole Gunner Solskjaer το 2020/21, καθώς οι Red Devils υπέμεναν ακόμα μια σεζόν χωρίς τρόπαιο.

Ο 28χρονος πιστεύει, ωστόσο, ότι είναι αισιόδοξος για το μέλλον του στο Old Trafford, καθώς πιστεύει ότι υπάρχουν περισσότερα να προέλθουν από αυτόν στη δεύτερη σεζόν του στο club.

Telles είπε επίσημη ιστοσελίδα του Man Utd: «Ναι, πιστεύω ότι έχω κάνει το μεγαλύτερο μέρος αυτής της σεζόν.

«Έχω μάθει πολλά, έμαθα πολλά πράγματα, έχω αναπτυχθεί ως παίκτης και ως άτομο.

«Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με την πρώτη μου σεζόν στην United και είμαι σίγουρος ότι η επόμενη σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερη.

«Νομίζω ότι πάντα εκμεταλλευόμουν την ευκαιρία να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ όποτε ήμουν στο γήπεδο. Είχα καλά παιχνίδια, με τη διαδικασία προσαρμογής η πρώτη σεζόν δεν είναι εύκολη, αλλά πιστεύω ότι όταν ο Ole μου έδωσε την ευκαιρία και με εμπιστεύτηκε και με έβαλε στο γήπεδο, έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα.

«Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσω να κάνω ακόμα καλύτερα για να περνάω περισσότερο χρόνο στο γήπεδο και να έχω πολύ περισσότερα λεπτά.»