Ο Ronald Koeman διατηρεί την ηττοπαθή του στάση στην Μπαρτσελόνα

Πριν από το ταξίδι τους στη Λισαβόνα, ο Ronald Koeman προσπαθεί να διατηρήσει την ίδια ηττοπαθή στάση που κανένας παίκτης της FC Barcelona δεν θέλει να ακούσει.

Είναι σαν ο Ρόναλντ Καίμαν να μην ήθελε να συνεχίσει να προπονεί την Μπαρτσελόνα με την ηττοπαθή στάση του απέναντι στο παιχνίδι. Έχοντας χάσει πρόσφατα τον προηγούμενο αγώνα La Liga εναντίον του Λεβάντε, οι παίκτες φάνηκαν απελευθερωμένοι για 90 λεπτά χωρίς το γκάφερ. Αλλά επιστρέφει σήμερα στο ταξίδι του συλλόγου στην Μπενφίκα για το δεύτερο αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξαν σε αυτό το τουρνουά δεν ήταν άλλο από το εξευτελιστικό 0-3 εναντίον της Μπάγερν Μονάχου στο Καμπ Νόου.

Μετά από αυτό, κάποιοι υποστηρικτές τάχθηκαν με τον Koeman όταν δήλωσε ότι η ομάδα δεν ήταν έτοιμη να αγωνιστεί ενάντια στους καλύτερους. Ωστόσο, οι παίκτες σκέφτονται διαφορετικά όπως είπε ο Gerard Pique ή ο Sergi Roberto κατά τη διάρκεια των ανταλλαγών με τον Τύπο. Αρνούνται να δεχτούν την ιδέα ότι η Βαρκελώνη δεν έχει την ομάδα να διαγωνιστεί για όλους τους τίτλους. Την Κυριακή, η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει έναν αγώνα με σχετική ευκολία. Η διαφορά είναι ότι ο Koeman δεν ήταν εκεί για να καταστρέψει όλη τη διασκέδαση που είχαν οι παίκτες.

Ο Koeman διατηρεί τη διαφωνία του με τους παίκτες.

Τώρα που ο γκάφερ επιστρέφει για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Καίμαν εξακολουθεί να λέει ότι δεν μπορούν να διαγωνιστούν για κανένα τίτλο αυτή τη σεζόν. Αυτή η ηττοπαθής συμπεριφορά θα γεράσει πολύ γρήγορα μεταξύ των παικτών της FC Barcelona. Η Marca πήρε τις δηλώσεις του Koeman σήμερα πριν από το ταξίδι της ομάδας στη Λισαβόνα: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, αυτή τη στιγμή, με τις αλλαγές που είχαμε στην ομάδα, είναι δύσκολο να είμαστε στο επίπεδο των κορυφαίων ομάδων.

«Ο Ansu Fati ήταν πολύ κουρασμένος τη Δευτέρα, συναισθηματικά πήρε το τίμημα. Πρέπει να θυμηθούμε πώς μπορεί να επηρεάσει την ψυχική πλευρά των πραγμάτων μαζί του. Την Τρίτη εκπαιδεύτηκε χωρίς προβλήματα, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να αυξάνουμε το χρόνο του, εξαρτάται από το πώς είναι. Θέλουμε να του δώσουμε περισσότερα λεπτά, αλλά δεν μπορώ να πω πριν από κάθε παιχνίδι πόσα λεπτά θα παίξει. Όχι, είναι αδύνατο να διακυβεύονται τα τελευταία 16. Το δεύτερο παιχνίδι των έξι δεν μπορεί ποτέ να είναι καθοριστικό.»