Ο Leonardo αρνείται το ενδιαφέρον της PSG στο ζευγάρι του Μιλάνου

Ο Franck Kessie και ο Theo Hernandez έχουν συνδεθεί με κινήσεις στο Parc des Princes πρόσφατα.

Το Μιλάνο αγωνίστηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Franck Kessie τους τελευταίους μήνες. Ο 24χρονος απέρριψε την προσφορά του συλλόγου για παράταση συμβολαίου, δημιουργώντας σοβαρές αμφιβολίες για το μέλλον του στο κλαμπ.

Η Kessie συνδέεται ήδη με πολλούς κορυφαίους συλλόγους, συμπεριλαμβανομένου του PSG και του Μιλάνου. Ωστόσο, οι οπαδοί του Rossoneri σοκαρίστηκαν από αναφορές που συνδέουν τον Theo Hernandez με μια κίνηση στο Παρίσι.

Σε αντίθεση με την Κέσι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο έτος, η συμφωνία του Χερνάντεζ ισχύει μέχρι το 2024. Η διεθνής Γαλλία έχει εξελιχθεί σε βασικό παράγοντα για την πλευρά του Stefano Pioli, με τον σύλλογο να ενδιαφέρεται να του προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο.

Ο αθλητικός διευθυντής του PSG Λεονάρντο απέρριψε φήμες γύρω από το ενδιαφέρον των Παριζιανών να υπογράψουν το ζευγάρι του Μιλάνου.

«Δεν έχουμε επικοινωνήσει με κανέναν παίκτη, δεν υπάρχει τίποτα με τον Franck Kessie ή τον Theo Hernandez», είπε σε συνέντευξη τύπου.

Σύμφωνα με τον Καλσιομαρκάτο, ο Μιλάνο σχεδιάζει να προσφέρει στον Χερνάντεζ μια νέα σύμβαση με σημαντική αύξηση των μισθών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γίγαντες της Serie A είναι πρόθυμοι να προσφέρουν ετήσιο μισθό 4 εκατ. ευρώ στον Γάλλο, ο οποίος αυτή τη στιγμή κερδίζει περίπου €1,5 εκατ. ετησίως.