Ο Azpilicueta μιλά για το μέλλον του στην Τσέλσι εν μέσω συνδέσμων της Barca

Ο Cesar Azpilicueta έχει ανοίξει σχετικά με το μέλλον του στο Τσέλσι καθώς η Βαρκελώνη περιμένει να πλησιάσει το παράθυρο της θερινής μεταφοράς.

Ο Cesar Azpilicueta αρνήθηκε να μιλήσει σχετικά με το μέλλον του στην Τσέλσι εν μέσω εικασιών σχετικά με τη μετακόμιση του στη Βαρκελώνη.

Όπως έχει, ο Ισπανός θα μπορούσε να αποχαιρετήσει τους φίλους του στο Stamford Bridge αυτό το καλοκαίρι με δωρεάν μεταφορά. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν.

Η Βαρκελώνη είναι σίγουροι ότι θα είναι σε θέση να δελεάσουν την Azpilicueta στο Camp Nou στο προσεχές παράθυρο μεταφοράς. Ωστόσο, οι Blues είναι απελπισμένοι να σφίξουν νέα χέρια με τον βετεράνο αμυντικό.

Ενόψει της μάχης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Τσέλσι εναντίον του Al Hilal, ο 32χρονος μίλησε για το μελλοντικό του βήμα.

Ανακρίθηκε αν ήθελε να μείνει στην Τσέλσι πέρα από την τρέχουσα εκστρατεία. Να τι είπε η Azpilicueta: «Δεν πρόκειται να μιλήσω για το μέλλον μου. Είμαστε μια μέρα πριν από τον ημιτελικό του τουρνουά.»

«Φυσικά, έφτασα το καλοκαίρι του 2012 και δεν είχα παιδιά. Τα παιδιά μου γεννήθηκαν στο Λονδίνο και ξέρεις πώς νιώθω για την Τσέλσι. Αλλά δεν πρόκειται να σχολιάσω το μέλλον μου».