Ο Ρόμπερτσον δεν αποκλείει την έξοδο από το Λίβερπουλ παρά το όνειρο συνταξιοδότησης του Άνφιλντ

Ο αμυντικός υπήρξε αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας των Κόκκινων τα τελευταία χρόνια από τότε που εντάχθηκε στο σύλλογο για μια μέτρια αμοιβή πίσω το 2017.

Andy Robertson θα «ήθελε πολύ να συνταξιοδοτηθεί» στο Λίβερπουλ, αλλά αρνήθηκε να αποκλείσει μια πιθανή αναχώρηση από το σύλλογο στο μέλλον.

Η μεταφορά του Robertson στο Λίβερπουλ υπήρξε τεράστια επιτυχία, ειδικά αν ληφθεί υπόψη ότι ο σύλλογος έπρεπε να πληρώσει μόλις 8 εκατομμύρια ευρώ για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του από το Hull City.

Λειτουργώντας από την αριστερή θέση, ο 27χρονος υπήρξε μια απαραίτητη φιγούρα στην εγκατάσταση του Γιούργκεν Κλοπ, οδηγώντας την ομάδα στη δόξα του Τσάμπιονς Λιγκ το 2018-19 και βοηθώντας την να τερματίσουν την 30ετή ξηρασία του τίτλου της Premier League την περασμένη σεζόν.

Μια σύνθεση Reds χωρίς τη διεθνή Σκωτία είναι σχεδόν αδιανόητη σε αυτό το σημείο, αλλά αυτή η μέρα μπορεί να έρθει νωρίτερα από το αναμενόμενο, καθώς ο παιδικός οπαδός των Σέλτικ θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό να επιστρέψει στις ρίζες του.

«Μου κάνουν συχνά αυτή την ερώτηση», απάντησε ο Robertson όταν ρωτήθηκε για μια πιθανή Celtic switch κατά τη διάρκεια συνέντευξης με το PLZ Soccer.

«Κοίτα, στόχος μου είναι να τελειώσω στο Λίβερπουλ, και θα ήθελα πολύ να τελειώσω στο Λίβερπουλ, αλλά ξέρω πόσο δύσκολο είναι να συνεχίσεις να παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο. Θα έρθει η ώρα να πάρουμε αυτή την απόφαση.

«Αυτή τη στιγμή έχω ακόμα ένα μεγάλο μήκος στο συμβόλαιό μου, θέλω να μείνω εδώ για πάντα και ελπίζω να αποσυρθώ εδώ, αλλά ξέρεις αν συνεχίσω και αισθάνομαι υγιής και όταν φτάσεις στα 30 σου τα πράγματα αλλάζουν, αλλά θα ήθελα πολύ να συνταξιοδοτηθώ σε αυτό το κλαμπ.»