Ο Ρίο Φέρντιναντ προτρέπει τον Μαν Γιουνάιτεντ να υπογράψει το Ντόρτμουντ

Ο Jude Bellingham έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων τις τελευταίες δύο σεζόν.

Τέσσερις μήνες μετά την πώληση του Jadon Sancho σε συμφωνία €85 εκατ., το Ντόρτμουντ επιστρέφει ήδη στην αγορά με μια νέα εφηβική αίσθηση.

Από την άφιξή του από το Μπέρμιγχαμ τον Ιούλιο του 2020, ο Jude Bellingham έχει καθιερωθεί ως βασικός παίκτης στη γερμανική πλευρά. Η αγγλική starlet έχει εντυπωσιάσει με τις κορυφαίες επιδόσεις του στο κέντρο των Μαύρων και Κίτρινων. Όντας περισσότερο γνωστός για το ρυθμό και τις τεχνικές του ικανότητες, ο 18χρονος δείχνει επίσης μεγάλη ευελιξία στις επιδόσεις του.

Ο θρύλος της Manchester United Rio Ferdinand πιστεύει ότι οι Red Devils δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία να υπογράψουν

Είπε Vibe με πέντε: «Οποιοδήποτε. Είναι τόσο καλός. Στις ομάδες νεολαίας της Αγγλίας, υπήρξαν φορές που έπαιζε ως μέσος κάτοχος, το Νο8, κουτί σε κουτί, και φορές που μπορούσε να συνεχίσει και να συμμετάσχει στην επίθεση ακόμα περισσότερο.

«Έχει την ικανότητα και την ικανότητα να παίξει όλους τους ρόλους, είναι τόσο καλός.»

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι γι’ αυτόν τον βλέπω σαν κάποιον που μπορεί να τα κάνει όλα.

«Δεν υπάρχουν πολλοί μέσοι τώρα που μπορούν να επιτεθούν, να υπερασπιστούν και να επηρεάσουν το παιχνίδι και στις δύο άκρες του γηπέδου.

«Όταν είσαι ένα από τα σούπερ κλαμπ, νομίζεις ότι αν έχουμε την οικονομική δύναμη να τον πιάσουμε, είναι αυτός που δεν θέλεις να χάσεις».

Ο Bellingham έκανε το ντεμπούτο του στην Αγγλία κατά της Ιρλανδίας πέρυσι, καθιστώντας τον τρίτο νεότερο ανώτερο παίκτη που το έκανε. Συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο μέσο του Ντόρτμουντ φέτος καθώς κάθονται δεύτερες στη Μπουντεσλίγκα.

Η Λίβερπουλ ηγείται του αγώνα μεταφοράς για το Μπέλινγκχαμ. Ωστόσο, ένας πόλεμος προσφορών μεταξύ πολλών συλλόγων είναι δυνατός, λαμβάνοντας υπόψη τις εξαιρετικές ιδιότητες του παίκτη.

Το Ντόρτμουντ θα επιστρέψει στη δράση το Σάββατο καθώς συναντούν τη Στουτγάρδη σε αγώνα Μπουντεσλίγκα.