Ο Μουρίνιο επιστρέφει στην τεράστια ανασκαφή του Πογκμπά

Ο Pogba πρόσφατα έκανε μια τολμηρή σύγκριση μεταξύ του σημερινού μάνατζερ του Solskjaer και του πρώην αφεντικού Mourinho, ο οποίος δεν εντυπωσιάστηκε.

Jose Mourinho «δεν μπορούσε να νοιαστεί λιγότερο» ως απάντηση στην κριτική του Paul Pogba για τις ικανότητές του στη διαχείριση των αντρών.

Ο Pogba, ο οποίος είχε μια ψυχρή σχέση με τον Mourinho, κατηγόρησε το πρώην αφεντικό του από την Manchester United ότι «πάει ενάντια στους παίκτες» και τους έκανε να αισθάνονται ότι «δεν υπάρχουν πια» ενώ τον σύγκρινε με τον τρέχοντα μάνατζερ του Ole Gunnar Solskjaer.

«Αυτό που έχω τώρα με τον Ole είναι διαφορετικό επειδή δεν θα πήγαινε κόντρα στους παίκτες», είπε ο Pogba στο Sky Sports.

«Δεν είναι ότι τα βάζεις στο πλάι και δεν υπάρχουν πια. Νομίζω ότι αυτή είναι η διαφορά μεταξύ του Μουρίνιο και του Όλε».

Απαντώντας στα σχόλια του Pogba, ο Mourinho είπε στο Sky Sports: «Θα ήθελα να πω ότι δεν με νοιάζει καθόλου τι λέει.

«Δεν θα με ένοιαζε λιγότερο. Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου.»

Ο Μουρίνιο μίλησε μετά την κλήρωση 2-2 του Τότεναμ με την Έβερτον την Παρασκευή το βράδυ. Ο Γκίλφι Σίγκουρντσον και ο Χάρι Κέιν σκόραραν δύο φορές για να μαζεύουν ένα πόντο για τις κορυφαίες τέσσερις δύσκολες πλευρές της Πρέμιερ Λιγκ.