Ο Μάρκους Ράσφορντ ανταποκρούει στις αξιώσεις πάνω από τη δέσμευση του Μαν Γιου

Η Μαν Γιουνάιτεντ υποστηρίζει τον Ραλφ Ράνγκικ εν μέσω πρόσφατων αναφορών αναταραχής στα καμαρίνια στο Old Trafford.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει μόνο πέντε από τα τελευταία 14 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ. Το κλαμπ απέλυσε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκγιερ τον Νοέμβριο. Ωστόσο, η United έχει σημειώσει μικρή πρόοδο στο δρόμο τους για την ανάκτηση της καλύτερης μορφής τους.

Ο προσωρινός διευθυντής της United, Ραλφ Ράνγκικ, φέρεται να αντιμετωπίζει κρίση στη σχέση του με την ομάδα. Μια ομάδα παικτών είναι δυσαρεστημένοι με την έλλειψη χρόνου παιχνιδιού κάτω από τον Γερμανό μάνατζερ. Από την άλλη πλευρά, μερικοί από τους έμπειρους παίκτες δεν συμφωνούν με τις τακτικές ιδέες του Rangnick.

Ο Marcus Rashford, ο οποίος δέχθηκε κριτική για τη σιωπή του επί του θέματος, έχει πλέον μιλήσει ανοιχτά.

Έγραψε στο Twitter: «Διάβασα κάτι νωρίτερα που έλεγε ότι ήμουν σιωπηλός στο [Twitter], αλλά τι μπορώ να πω που θα το κάνει καλύτερο εκτός από το να σας δείξω όλους στο γήπεδο;

«Είμαστε απογοητευμένοι από τις πρόσφατες εμφανίσεις και είμαστε το ίδιο απογοητευμένοι από την ειδησεογραφική κάλυψη αμφισβητώντας τη δέσμευσή μας όχι μόνο για τον διευθυντή και το προπονητικό προσωπικό αλλά και τον σύλλογο.

«Έχω ατελείωτο σεβασμό και για τα δύο και ανυπομονώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου κάτω από το προσωπικό της Manchester United. Δεν είμαι κατσούφης, δεν είμαι δυστυχισμένος, είμαι απογοητευμένος από μερικές από τις πρόσφατες εμφανίσεις μου; Φυσικά και είμαι. Είμαι ο μεγαλύτερος κριτικός του εαυτού μου.

«Ήταν μια δύσκολη αρχή, αλλά είμαι αποφασισμένος να αποδείξω την αξία μου. Η αφοσίωσή μου και η επιθυμία μου να είμαι εδώ δεν έπρεπε ποτέ να αμφισβητηθεί. Λατρεύω αυτό το κλαμπ.»

United θα είναι πίσω στο FA Cup δράση εναντίον Aston Βίλα τη Δευτέρα. Οι Κόκκινοι Διάβολοι θα αντιμετωπίσουν τη Βίλα ξανά σε ένα παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ πέντε μέρες αργότερα.