Ο Μάικλ Όουεν στέλνει μήνυμα στους οπαδούς της Άρσεναλ

Ο πρώην επιθετικός της Premier League έδωσε μια επιδοκιμάζοντας την πρόοδο του συλλόγου κατά το παρελθόν έτος.

Οι οπαδοί της Arsenal μπορούν επιτέλους να «ενθουσιαστούν», καθώς η πλευρά του Mikel Arteta αποκτά αυτοπεποίθηση και ωριμότητα, σύμφωνα με τον Michael Owen.

Οι Gunners κέρδισαν 6 νίκες από επτά παιχνίδια την Κυριακή κερδίζοντας τον Μπρέντφορντ με 3-0. Η νίκη ήταν η τέλεια απάντηση στην ήττα 3-1 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από δύο εβδομάδες. Όχι μόνο τους έφερε πίσω σε νικηφόρους τρόπους, αλλά επανέφερε το προβάδισμα της ομάδας στο τραπέζι της Premier League.

«Θα ήμουν ο πρώτος που θα τους κατηγορούσε ότι είναι μαλθακοί τα τελευταία χρόνια και σίγουρα ήταν έτσι, αλλά έχουν ωριμάσει [τώρα] παρά το γεγονός ότι έχουν πολλούς νέους παίκτες στην ομάδα», δήλωσε ο Owen στην Premier League Productions.

«Αυτή η απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν ήταν διαφορετική κατηγορία. Εξετάσαμε τα φωτιστικά που έχουν παίξει ήδη και ήταν ευνοϊκά γι ‘αυτούς. Τα πρώτα πέντε κέρδισαν και το πρώτο μεγάλο τεστ εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν απογοήτευσαν τους εαυτούς τους, αλλά σκόνταψαν.

«Ήταν σημαντικό να επιστρέψουν στις νικηφόρες μεθόδους, και το έκαναν. Είναι πίσω στην κορυφή του πρωταθλήματος. Θα υπάρξουν μεγάλες δοκιμασίες που θα έρθουν επειδή είχαν μια ευνοϊκή αρχή αλλά η αυτοπεποίθηση αυξάνεται, ωριμάζουν.

«Αν ήμουν οπαδός της Arsenal — μετά από πολλά χρόνια — θα είχα αρχίσει να ενθουσιάζομαι τώρα.»

Άρσεναλ επόμενη αντιμετωπίζουν βόρειο Λονδίνο αντιπάλους Τότεναμ την 1η Οκτωβρίου μετά το διεθνές διάλειμμα.