Μπάγερν επιβεβαιώνουν την έξοδο ενός αστεριού το καλοκαίρι

Ο επικεφαλής της Μπάγερν Μονάχου Όλιβερ Καν έδωσε τελική ετυμηγορία για την κατάσταση συμβολαίου του υπερασπιστή Niklas Sule στην Allianz Arena.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου Oliver Kahn επιβεβαίωσε ότι ο αμυντικός Niklas Sule δεν θα είναι μέρος του συλλόγου μετά το τέλος αυτής της σεζόν.

Στην πραγματικότητα, ο 26χρονος έχει προβλήματα με τους πρωταθλητές της Μπουντεσλίγκα σχετικά με το μέλλον του τους τελευταίους έξι μήνες.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Μπάγερν παραιτήθηκε από περαιτέρω διαπραγματεύσεις. Ο αρχηγός της λέσχης έστειλε τώρα ένα σταθερό μήνυμα ότι ο κεντρικός θα φύγει από τη Βαυαρία το καλοκαίρι.

Ο Καν είπε: «Οι διαπραγματεύσεις με τον Niklas συνεχίζονται για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Του κάναμε μια προσφορά. Δεν το δέχτηκε. Θέλει να φύγει από το κλαμπ στο τέλος της σεζόν.»

«Έχουμε κάποια ευθύνη όσον αφορά τις προσφορές. Πρέπει να επιμείνουμε σε ορισμένες οικονομικές συνθήκες. Είναι φυσιολογικό σε αυτή τη δουλειά να μην καταλήγεις πάντα σε συμφωνία.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάγερν ρωτήθηκε επίσης για μια πιθανή εναλλακτική λύση, αλλά προέτρεψε να έχουν πολλά ταλαντούχα άτομα για να καλύψουν το κενό.

Ο Καν πρόσθεσε: «Πάντα κοιτάμε όλες τις επιλογές. Έχουμε πολλές επιλογές όσον αφορά τη θέση. Φυσικά, σκεφτόμαστε παίκτες. Έχουμε τον Lucas Hernández, ένα εξαιρετικό κέντρο πίσω στο Upamecano, ένα ταλέντο στο Nianzou. Ο Pavard μπορεί επίσης να παίξει εκεί.»