Κρος ερωτήσεις συνέχισαν εξόριστοι από την ομάδα της Γερμανίας

Ο Τόνι Κρος αμφισβήτησε τη συνεχιζόμενη παράλειψη των Τζερόμ Μπόατενγκ, Τόμας Μίλερ και Ματς Χάμελς από τη γερμανική ομάδα του Γιόακιμ Λόου.

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που ο Joachim Low ανακοίνωσε την απόφαση να τσεκουρίσει τους Boateng, Muller και Hummels από τη γερμανική εθνική ομάδα. Η σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Toni Kroos δεν έχει ακόμη καταλάβει αυτή την απόφαση μέχρι σήμερα.

Μετά την απογοητευτική τους απόδοση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, ο προπονητής της Γερμανίας αποφάσισε να ταρακουνήσει λίγο τα πράγματα και να προωθήσει νεότερους παίκτες στο προσκήνιο.

Τον Μάρτιο του 2019, πολλοί έμειναν έκπληκτοι από την απόφαση του Low να τσεκουρώσει μερικά από τα πιο έμπειρα μέλη της ομάδας του. Ο Κρος ήταν μεταξύ εκείνων που έπληξαν την απόφαση εκείνη την εποχή.

Από τότε η μορφή της Γερμανίας έχει μόνο επιδεινωθεί, οδηγώντας σε εκκλήσεις για ένα παρασημοφορημένο τρίο να επιστρέψει.

Ωστόσο, ο Low έχει δηλώσει δημοσίως σε αρκετές περιπτώσεις ότι δεν σκοπεύει να φέρει τους τσεκουριωμένους παίκτες πίσω στην εθνική ομάδα.

Για άλλη μια φορά, ο Κρος προέτρεψε το αφεντικό της Γερμανίας να επανεξετάσει τη στάση του όσον αφορά την επιλογή πιο έμπειρων παικτών.

Ερωτηθείς αν θα ήθελε να δει τους Boateng, Muller και Hummels να θυμήθηκαν πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του φετινού καλοκαιριού, ο Kroos είπε στο Sky Sport Germany: «Είμαι αρκετά αναίσθητος γιατί, πρώτον, είμαι παίκτης εθνικής ομάδας, δεύτερον, δόξα τω Θεώ, δεν χρειάζεται να πάρω μια απόφαση, και τρίτον, έχω παίξει μαζί τους για πολλούς χρόνια.

«Το πρόβλημα είναι αυτό που βλέπω, τουλάχιστον στο ρεπορτάζ — αν επικεντρώνεστε μόνο σε αυτό — είναι ότι θα έχετε μια διαφορετική εθνική ομάδα μετά από κάθε αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, και όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν λειτουργεί.

«Πιστεύω ότι στο τέλος θα πρέπει να σχεδιάσετε λίγο μπροστά. Τώρα αναρωτιέμαι αν το σχέδιο του προπονητή εξελίχθηκε με τον τρόπο που ήθελε να είναι.

«Είναι σαφές ότι η πρόθεση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν σχετικά σαφής. Και τώρα πρέπει να βρεις την καλύτερη δυνατή ομάδα για το επόμενο τουρνουά.»