Διάκτηση: Η Τσέλσι διορίζει τον Γκράχαμ Πότερ ως διάδοχο του

Ο μάνατζερ του Μπράιτον μπαίνει στους Blues μια μέρα μετά την απόλυση του Tuchel.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε τον Γκράχαμ Πότερ ως νέο μάνατζερ.

Ο διορισμός έρχεται μετά την αιφνιδιαστική απόλυση του Τόμας Τούτσελ την Τετάρτη. Ο Potter αναλαμβάνει την ευθύνη στο Stamford Bridge εν μέσω του αγώνα τους για συνέπεια στην αρχή της νέας σεζόν.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τον Γκράχαμ στην Τσέλσι. Είναι ένας αποδεδειγμένος προπονητής και πρωτοπόρος στην Premier League που ταιριάζει με το όραμά μας για τη Λέσχη», ανέφερε ο Boehly στην ανακοίνωση της ομάδας.

«Όχι μόνο είναι εξαιρετικά ταλαντούχος στο γήπεδο, αλλά διαθέτει ικανότητες και ικανότητες που εκτείνονται πέρα από το γήπεδο, γεγονός που θα κάνει την Chelsea ένα πιο επιτυχημένο Club. Είχε μεγάλη επιρροή στα προηγούμενα Clubs του και ανυπομονούμε για τη θετική του επίδραση στην Τσέλσι.

«Ανυπομονούμε να στηρίξουμε τον ίδιο, την προπονητική του ομάδα και την ομάδα ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους τους επόμενους μήνες και χρόνια».

Ο Πότερ ξεκίνησε τη διοικητική του καριέρα στη σουηδική πλευρά Ostersund. Κατάφερε να οδηγήσει την πλευρά του στην κορυφή της πτήσης, αφού την προώθησε από την τέταρτη βαθμίδα.

Ο Άγγλος διευθυντής στη συνέχεια μετακόμισε στο Swansea, όπου έμεινε για μια σεζόν πριν αντικαταστήσει τον Chris Hughton στο Brighton.

Οι Γλάροι τερμάτισαν 15ος και 16ος στις δύο πρώτες σεζόν τους υπό τον Πότερ. Ωστόσο, προχώρησαν στην ένατη θέση την περασμένη σεζόν.

Ο Πότερ φεύγει από το Μπράιτον καθώς κάθεται τέταρτος στο τραπέζι της Πρέμιερ Λιγκ μετά από έξι αγωνιστικές. Για να δούμε αν ο Τοντ Μπόελι θα οδηγήσει τους Μπλουζ σε μια θριαμβευτική εποχή.