«Δεν έχω δει ποτέ ποδόσφαιρο, ακόμα δεν» — ο Λευκός κάνει παράξενη δήλωση

Ο υπερασπιστής μπορεί να φοράει το μπλουζάκι του Πάτρικ Βιέιρα, αλλά δεν είναι καλά ενημερωμένος για τον θρύλο των Γκάνερ.

Ο Μπεν Γουάιτ δεν απολαμβάνει να βλέπει ποδόσφαιρο, παραδέχεται ότι «δεν παρακολουθούσε ποτέ ποδόσφαιρο όταν ήμουν νεότερος» και ακόμα δεν το βλέπει.

Οι δηλώσεις του Γουάιτ δεν είναι κάτι που οι Gooners θα ήθελαν να ακούσουν, καθώς οι οπαδοί συχνά περιμένουν από τους παίκτες να μοιραστούν τη βαθιά αγάπη τους για το παιχνίδι.

Ωστόσο, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι πολλοί ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο ως δουλειά και ότι δεν αφορά το σύνολο της ιδιωτικής τους ζωής.

Και ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι ο Λευκός, ο οποίος εντάχθηκε στην Άρσεναλ σε μια κίνηση £50 εκατομμυρίων το καλοκαίρι. Ο Άγγλος προσπαθεί να διαχωρίσει την επαγγελματική του ζωή από την ιδιωτική του ζωή και προσπαθεί να «μην σκέφτεται» το ποδόσφαιρο όταν είναι μακριά από το γήπεδο.

«Το ποδόσφαιρο είναι τόσο έντονο. Έρχεσαι κάθε μέρα δίνοντας 100 τοις εκατό», δήλωσε ο 24χρονος αμυντικός στο Sky Sports News.

«Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να πάω σπίτι και να μην το σκέφτομαι, τότε έρχονται το πρωί φρέσκο και έτοιμο να δώσει 100% και πάλι.

«Παρακολουθώ τον εαυτό μου για αναλυτικούς λόγους. Βλέπω Αγγλία, ίσως, αλλά είμαι πάντα απασχολημένος κάνοντας κάτι.

«Δεν θα καθόμουν και θα έβλεπα έναν αγώνα. Δεν έβλεπα ποτέ ποδόσφαιρο όταν ήμουν νεότερος. Ακόμα δεν ξέρω τώρα. Απλά μου άρεσε το παιχνίδι, πάντα το έπαιζα, ποτέ δεν έβλεπα.

«Έτσι, δεν ξέρω πολλά για τις παλαιότερες γενιές, αλλά ξέρω ότι ο [Patrick] Vieira ήταν ένας πολύ καλός παίκτης. Αλλά δεν ξέρω τις λεπτομέρειες.»