Γιουβέντους χάσει υπερασπιστή αστέρι για τη σύγκρουση των Ρομά

Πριν από την επερχόμενη αναμέτρηση της Serie A με την AS Roma, η Γιουβέντους έχασε έναν άνθρωπο κλειδί, αλλά καλωσόρισε έναν άλλο πίσω στο fold.

Η Γιουβέντους αποφάνθηκε ότι ο Ματθάις ντε Λιγκτ είναι έξω για το παιχνίδι της Κυριακής εναντίον των Ρομά, αλλά ο Άλβαρο Μοράτα επιστρέφει.

Για λόγους που δεν είναι ακόμα γνωστοί, ο Ντε Λιγκτ δεν είναι μέρος της ομάδας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Η Γιουβέντους επιβεβαίωσε τους 22 παίκτες που είχαν επιλέξει στο Twitter λίγες ώρες πριν την έναρξη στις 20:45 (CET) στο Τορίνο.

Ως εκ τούτου, καθώς ο De Ligt δεν είναι διαθέσιμος, ο Leonardo Bonucci και ο Giorgio Chiellini πιθανότατα θα ξεκινήσουν στην κεντρική άμυνα.

Ο Adrien Rabiot είναι εκτός λόγω COVID-19, ενώ ο Paulo Dybala παραμένει απούσα χάρη σε τραυματισμό στο μηρό. Ωστόσο, ο Μοράτα έχει κάνει μια γρήγορη ανάρρωση από τραυματισμό για να κάνει την ομάδα. Δεν είναι σαφές αν το ισπανικό εμπρός θα ξεκινήσει ή όχι, αλλά η επιστροφή του είναι μια ευπρόσδεκτη ώθηση.

Ο Άλεξ Σάντρο, ο Ντανίλο και ο Ροντρίγκο Μπεντανκούρ μπησαν επίσης στην ομάδα παρά το γεγονός ότι επέστρεψαν από το διεθνές καθήκον την Παρασκευή.