Αστέρας του Μάντσεστερ Σίτι λήστεψαν και δέχθηκαν επίθεση από «τέσσερις δειλάς’

Μια ληστεία έλαβε χώρα στο σπίτι του Joao Cancelo, αφήνοντας τους Πορτογάλους με ένα μελανιασμένο μάτι και ένα κόψιμο.

Μάντσεστερ Σίτι ο Joao Cancelo αποκάλυψε μια συμμορία ληστών που του επιτέθηκαν στο σπίτι με την οικογένειά του.

Ο 27χρονος δημοσίευσε μια εικόνα των τραυμάτων του προσώπου σε ιστορίες του Instagram, δείχνοντας ένα μελανιασμένο δεξί μάτι και ένα κόψιμο πάνω από το φρύδι του, και αποκάλυψε ότι οι κλέφτες προσπάθησαν να βλάψουν και την οικογένειά του.

Αλλά ενώ το έσκασαν με κοσμήματα, η οικογένεια του Cancelo έμεινε αβλαβής.

Σε ένα μήνυμα, παράλληλα με την εικόνα που ανέβασε ο Cancelo στο Instagram, έγραψε: «Δυστυχώς, σήμερα δέχθηκα επίθεση από τέσσερις δειλούς που με πλήγωσαν και προσπάθησαν να βλάψουν την οικογένειά μου. Όταν δείχνεις αντίσταση, αυτό συμβαίνει.

«Κατάφεραν να πάρουν όλα μου τα κοσμήματα και να με αφήσουν με το πρόσωπό μου με αυτή την κατάσταση. Δεν ξέρω πώς υπάρχουν άνθρωποι με τέτοια κακία.

«Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι η οικογένειά μου και ευτυχώς είναι όλοι εντάξει.

«Και εγώ, μετά από τόσα πολλά εμπόδια στη ζωή μου, αυτό είναι μόνο ένα ακόμα που θα ξεπεράσω. Σταθερή και δυνατή, όπως πάντα.»

Ο Cancelo έχασε τη μητέρα του, τη Φιλομένα, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν η πλήρης πλάτη ήταν μόλις 18. Αυτός και ο αδελφός του, ο Πέδρο, ήταν στο αυτοκίνητο την ώρα του ατυχήματος, αλλά υπέστησαν μόνο μικροτραυματισμούς.

Το Manchester City και η Premier League ανακοίνωσαν ότι ήταν «σοκαρισμένοι και αποκρουστικοί» από όσα συνέβησαν.

Η πόλη επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, ενώ ο Cancelo βοηθάει τους αστυνομικούς στις έρευνές τους. Η λέσχη δεν ανέφερε αν οι Πορτογάλοι θα παίξουν στον αγώνα του Σαββάτου εναντίον της Άρσεναλ στα Εμιράτα.